Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

The Unified Brain Model

The Unified Brain Model verenigt bekende en erkende neurowetenschappelijke feiten en ontdekkingen en smeedt gefragmenteerde wijsheid samen tot één allesomvattend kennissysteem. Het model geeft inzicht in de manier waarop gedachten gevormd worden, waar emoties vandaan komen en hoe overtuigingen zich ontwikkelen en vast kunnen zetten. Diep verborgen in het onderbewuste, vind je de bron van psychosomatische klachten en saboterende denkpatronen. Gevoel en gedrag worden gestuurd door de geest, voor geluk en gezondheid zijn we volledig afhankelijk van ons brein. Dit inzicht heeft de basis gelegd voor een unieke methode, een krachtige vraagtechniek waarmee we ons denken en doen merkbaar en blijvend kunnen beïnvloeden.

Ongekende positieve energie

Alles wat je waarneemt en beleeft, wordt opgeslagen in je brein. Binnenkomende gegevens krijgen een eigen code mee en worden continu geanalyseerd. De verschillende codes zijn altijd met elkaar verbonden en vormen samen het bewustzijn. Soms kan het gebeuren dat nieuwe gegevens niet goed worden verwerkt. Een heftige ervaring stuurt het coderingssysteem in de war, waardoor informatie verkeerd wordt opgeslagen. Progressive Mental Alignment is ontwikkeld om mentale storingen te verhelpen en de negatief geladen informatie om te zetten in ongekende positieve energie. Door de juiste vragen te stellen kun je met PMA de oorzaak van onverklaarbare klachten en gedragingen achterhalen en meteen het probleem bij de bron aanpakken.

Zonder terugval, gegarandeerd het beste behandelresultaat

Progressive Mental Alignment is een aanwinst voor iedereen. Met de vraagtechniek heb je voor het eerst een tool in handen waarmee je jezelf en anderen echt verder kunt helpen. Wat de inzet van de behandeling ook is, met PMA kun je merkbaar en blijvend resultaat beloven. Verkeerd opgeslagen informatie in het brein heeft een saboterende uitwerking op het zijn. PMA is vooralsnog de enige methode die de oorzaak van mentale blokkades in het onderbewuste kan achterhalen en om weet te zetten in positieve, gezonde en inspirerende energie. PMA is geen motivatietechniek die tijdelijk soelaas biedt, maar een oplossing voor blijvende verandering en oneindige groei. Een krachtige vraagtechniek waarmee je doelen zonder terugval kunt bereiken.

Ontdek PMA in de praktijk

Progressive Mental Alignment is een geweldige tool met onvoorstelbare mogelijkheden. PMA helpt je om jezelf op het goede spoor te zetten en je leven merkbaar en blijvend te verbeteren. Welk doelen je ook nastreeft, een betere gezondheid, stabielere relaties en emoties, professionele groei of duurzame zelfontwikkeling, met PMA heb je de oplossing in handen.
Ontdek het zelf en ervaar de kracht van PMA.

0

Je winkelwagen