Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Maak kennis met de PMA-vraagtechniek. Hoe de toepassing van PMA jou kan helpen bij je klachten en ontwikkeling.

Joop Korthuis PMA coach

Joop Korthuis
Grondlegger PMA-methode

Onverklaarbare klachten

Je vergaat van de pijn, maar de dokter kan je niet helpen. De klachten die je hebt, zijn medisch niet te verklaren. Fysiek mankeer je niets, en dus moet het probleem wel tussen je oren zitten. Het is een boodschap waar je weinig mee kunt. Sterker nog, het maakt je angstig en onzeker. Ben ik wel gezond? Kan ik mijn lichaam nog vertrouwen? En als er geen aanwijsbare oorzaak te vinden is, waar komen mijn pijnklachten dan vandaan? Progressive Mental Alignment helpt je om je klachten bij de bron aan te pakken.

Een pijnvrij leven

lichamelijke klachten ontdekken

Onverklaarbare pijn kan het gevolg zijn van verkeerde informatieverwerking. Als gevoelens, gedachten of ervaringen niet goed opgeslagen worden in je brein, kun je daardoor pijnklachten ontwikkelen. Door de jaren heen zijn er talloze methodes ontwikkeld om van deze klachten af te komen, maar geen een pakt het probleem bij de oorzaak aan. Progressive Mental Alignment biedt voor het eerst blijvende verlichting. De oplossing voor een pijnvrij leven.

Veelvoorkomende onverklaarde klachten:

  • Rugpijn
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Pijn op de borst
  • Pijnlijke armen en benen
  • Buikpijn
  • Duizeligheid

De oplosssing

Progressive Mental Alignment (PMA) is een nieuwe wetenschappelijke methode met bewezen resultaat. PMA helpt je om je klachten bij de bron aan te pakken en de oorzaak van je pijnklachten voorgoed

weg te nemen. Inzicht is de oplossing. De kracht van PMA zit in het begrip van je eigen brein. Als je weet hoe je hersenen werken, en je bewust met je onderbewuste om leert gaan, ben je de meeste klachten blijvend de baas.

PMA versterkt je geest

Progressive Mental Alignment activeer je het zelfgenezend vermogen van je brein. PMA helpt je om de oorzaak van je onverklaarbare pijn op te sporen en voor altijd weg te nemen. In de ervaringsvideo kan jij kennis maken met PMA. Hoe werkt PMA precies, leer je hier door het direct toe te passen. Wat kan jij doen om je eigen geest te versterken en de oorzaak nu écht aan te pakken.

Bekijk de onderstaande video van Joop Korthuis die je direct uitleg geeft over de mogelijkheden en je laat ervaren hoe het werkt.

‘Dit is de enige methode die mij blijvend van mijn pijn heeft afgeholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.’

Ervaringen

In deze ervaringsvideo neemt Joop Korthuis je mee en laat je direct ervaren wat de PMA-methode precies is.
Vaak is dat de enige echte manier om te bepalen of dit je verder kan helpen.

 

Innerlijke macht is voor mij een life saver

“PMA is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA-sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het gebruik van PMA leer je dat er een simpele manier is om erachter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd, dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. De PMA-methode en ervaringsvideo’s kan ik iedereen aanraden.”

– Joyce Pachovsky

client 2 PMA

Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

– Christa Bezemer

0

Je winkelwagen