Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Maak kennis met de PMA-vraagtechniek. Hoe de toepassing van PMA jou kan helpen bij je klachten en ontwikkeling.

Joop Korthuis PMA coach

Joop Korthuis
Grondlegger PMA-methode

SOLK

Je vrienden verklaren je voor gek, je familie neemt je niet meer serieus en zelfs je partner krijgt genoeg van je gezeur. De klachten die je ervaart, moeten wel tussen je oren zitten, want ook de huisarts zegt dat je niks mankeert. Toch voel je dat er iets mis is, dat je lijf je in de steek heeft gelaten. Maar niemand die het kan verklaren, niemand die je echt kan helpen. Voor mensen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) hebben we goed nieuws. Een oplossing die voor iedereen werkt.

Diagnose

lichamelijke klachten ontdekken

Als er voor lichamelijke klachten geen medische oorzaak te vinden is, kunnen artsen SOLK als laatste diagnose stellen. Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten, zoals regelmatig terugkerende hoofdpijn, buikpijn en overmatige vermoeidheid, kunnen een mentale achtergrond hebben. Als reactie op stress, zorgen en negatieve emoties ontwikkel je klachten die je vreselijk belemmeren. Je komt niet meer toe aan de dingen die je wilt doen, en op écht slechte dagen lig je in bed om bij te tanken. Pijn bepaalt je ritme – en soms zelfs je hele leven.

Veelvoorkomende klachten bij SOLK:

  • Lichamelijke stress
  • Ernstige vermoeidheid
  • Burn-out
  • Nekpijn en (lage) rugpijn
  • (Weekend) hoofdpijn
  • Buikpijn of buikkrampen
  • Darmklachten (buikpijn, diarree, verstopping, winderigheid, opgeblazen buik)

De oplosssing

Dat je klachten echt zijn, hoeft niemand je te vertellen. Je bent geen aansteller, maar een ervarings-expert. Maar wist je ook dat de oplossing wel degelijk tussen je oren zit? Door voortschrijdende wetenschap snappen we steeds beter hoe ons

onderbewuste brein werkt. Zo weten we dat het een zelfgenezend vermogen bezit. Met Progressive Mental Alignment (PMA) kun je dit vermogen activeren. En daarmee kun je de oorzaak van veel lichamelijke klachten al in een vroeg stadium wegnemen.

PMA

Progressive Mental Alignment helpt je om je klachten bij de bron aan te pakken. Waar andere methodes gericht zijn op het bestrijden of onderdrukken van symptomen, neemt PMA de oorzaak van de klachten voorgoed weg. De kracht van de methode zit in het begrip van je eigen brein. Als je weet hoe het werkt, en je bewust met je onderbewuste om leert gaan, ben je de meeste klachten blijvend de baas.

Bekijk de video van Joop Korthuis die je direct uitleg geeft over de mogelijkheden:

‘Dit is de enige methode die mij blijvend van mijn pijn heeft afgeholpen. Ik kan iedereen de PMA-methode aanraden’

Ervaringen

In deze ervaringsvideo neemt Joop Korthuis je mee en laat je direct ervaren wat de PMA-methode precies is. Vaak is dat de enige echte manier om te bepalen of dit je verder kan helpen.

Innerlijke macht is voor mij een life saver

“PMA is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA-sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het gebruik van PMA leer je dat er een simpele manier is om erachter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd, dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. De PMA-methode en ervaringsvideo’s kan ik iedereen aanraden.”

– Joyce Pachovsky

client 2 PMA

Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

– Christa Bezemer

0

Je winkelwagen