Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Maak kennis met de PMA-vraagtechniek. Hoe de toepassing van PMA jou kan helpen bij je klachten en ontwikkeling.

Joop Korthuis PMA coach

Joop Korthuis
Grondlegger PMA-methode

Lichamelijke stress?

Een beetje stress kan geen kwaad. We hebben het allemaal wel eens druk en meestal valt daar prima mee te leven. Maar als de stress overslaat op je lijf wordt het een ander verhaal. Dan is het menens. Als mentale overbelasting resulteert in lichamelijke problemen, zoals hoofdpijn, buikpijn of overmatig vermoeidheid, dan kom je niet meer weg met een nachtje doorslapen en een paracetamolletje. Als je voorgoed verlost wilt worden van fysieke stressklachten, dan moet je het probleem bij de bron aanpakken. Progressive Mental Alignment helpt je om dat te doen.

Kortsluiting

lichamelijke klachten ontdekken

In een ideale wereld sla je al je herinneringen probleemloos op in je onderbewuste brein. Maar helaas is de wereld verre van ideaal. In extreme situaties kan er in je hoofd kortsluiting ontstaan. Een moment van grote paniek of angst kan dan door je brein verkeerd worden verwerkt. Wat er precies gebeurt is, kun je vaak niet meer terughalen, maar de ervaring ligt wel ergens opgeslagen. De herinnering is nooit helemaal weg en kan altijd, op elk moment weer tot leven komen. En als dat gebeurt, dan voel je dat meteen in je lijf. De lichamelijke gevolgen van een verkeerd opgeslagen stresservaring zijn niet te onderschatten.

Veelvoorkomende stressklachten:

  • Hoofdpijn
  • Nek- en rugproblemen
  • Maag- en darmklachten
  • Hartkloppingen
  • Slapeloosheid
  • Zwaarmoedigheid
  • Beven en zweten

De oplosssing

Progressive Mental Alignment (PMA) helpt je voorgoed van je klachten af. Fysieke stressklachten zijn vaak het gevolg van een storing in het onderbewuste brein en door voortschrijdende wetenschap snappen we steeds beter hoe dit werkt. Zo weten we dat ons brein een zelfgenezend vermogen bezit.

onderbewuste brein werkt. Zo weten we dat het een zelfgenezend vermogen bezit. Met Progressive Mental Alignment (PMA) kun je dit vermogen activeren. En daarmee kun je de oorzaak van veel lichamelijke klachten al in een vroeg stadium wegnemen.

PMA maakt je beter

Progressive Mental Alignment maakt je beter, dat beloven we je. PMA helpt je om de oorzaak van je lichamelijke stressklachten op te sporen en voor altijd weg te nemen. Wij laten je graag zien hoe je op een laagdrempelige manier met PMA aan de slag kunt. Veel oorzaken zijn terug te vinden in je brein, je onderbewuste brein.

Bekijk de onderstaande video van Joop Korthuis die je direct uitleg geeft over de mogelijkheden en je laat ervaren hoe het werkt:

‘Dit is de enige methode die mij blijvend van mijn pijn heeft afgeholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.’

Ervaringen

In deze ervaringsvideo neemt Joop Korthuis je mee en laat je direct ervaren wat de PMA-methode precies is.
Vaak is dat de enige echte manier om te bepalen of dit je verder kan helpen.

Innerlijke macht is voor mij een life saver

“PMA is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA-sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het gebruik van PMA leer je dat er een simpele manier is om erachter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd, dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. De PMA-methode en ervaringsvideo’s kan ik iedereen aanraden.”

– Joyce Pachovsky

client 2 PMA

Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

– Christa Bezemer

0

Je winkelwagen