Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

In mijn coach praktijk krijg ik veel mensen over de vloer. Wat me opvalt is dat er veel last hebben van depressieve gevoelens en lichamelijke klachten. Ze begrijpen niet waar deze vandaan komen en dit kost ze enorm veel energie, frustreert ze, maakt ze onzeker en ontneemt ze het plezier in het leven.

 

Vandaag deel ik graag het prachtige veranderingsproces van Loes met je:

“De continue zwaarte, het donkere depressieve gevoel heeft plaatst gemaakt voor ruimte, licht en helderheid in mijn hoofd. Het voelt als een enorme opluchting, de donkere wolken zijn verdwenen en dat geeft rust.

Waar ik eerst dingen erg persoonlijk nam en me daar dagen rot over voelde, kan ik nu veel beter bij mezelf blijven in de communicatie met anderen. Ik heb de regie terug over mijn leven.

Ook is de verbinding met mijn familie verbeterd en is de stijfheid in mijn rug blijvend verdwenen. Het voelt nu soepel aan.

Ik voel me krachtiger en ervaar meer zelfvertrouwen. Gedurende de dag heb ik meer energie waardoor ik meer geniet van het leven.” 

 

Net als Loes weer innerlijke rust en helderheid in jezelf ervaren? Dat kan!

Bezoek dan onze pagina om aan de slag te gaan met één van onze trainingen: https://pmaminded.nl/winkel/
Liever samen sparren over jouw keuze? Boek dan een adviesgesprek en we denken graag met je mee: https://calendly.com/pma-institute/pmaminded-adviesgesprek

 

Een prettige dag!

Met vriendelijke groet,
Namens team PMA
Ingrid Schabbing
PMA Master coach & Director of coaching PMA institute USA

 

0

Je winkelwagen