Nourish your mind,
replenish your soul

A monthly treat of wellness and inspiration delivered right to your inbox, for free!

Een gezonde geest,
een gezond lichaam


  Laat je trakteren op inspiratie en schrijf je hier in voor mijn blogs

Wellness = gezondheid van body & mind

En als jij denkt aan wellness – wat zie jij dan?
Misschien denken veel vrouwen bij wellness aan smoothies. Aan verse groenten, vitamines en proteïne shakes. Aan sport, fietsen of de hond uitlaten. Dan weet ik nog iets veel beters! Want wellness heeft een emotioneel ingrediënt dat nog meer impact heeft dan het gezondste voedsel.

Zelfs dat gezonde voedsel doet minder
Verantwoord eten en een gezonde lifestyle zijn natuurlijk absoluut belangrijk. Alleen – als je emotioneel uit balans bent, heeft dat effect op de manier waarop je lichaamscellen je voedsel verwerken. Je brein stuurt al die processen aan en als je emotioneel niet in evenwicht bent, zal al dat goede, gezonde voedsel niet goed worden verwerkt en opgenomen. Ook sport heeft dan minder effect.

Leer begrijpen waarom je je zo voelt
Ken je dat gevoel: dat je geen hap naar binnen krijgt als je overstuur bent? En als je wel eet, dat je merkt dat de manier waarop je lichaam het voedsel verwerkt totaal anders is dan op een dag dat je emotioneel in balans bent? Ware wellness is het vermogen om te herkennen wat er gaande is in je lichaam. Om je echt bewust te worden van je emotionele toestand. En om te begrijpen waarom je je voelt zoals je je voelt. Een over al die dingen een zo groot mogelijke controle krijgen.

Ik sta er 100% achter
Alle producten die hieronder staan, hebben mij persoonlijk erg geholpen. En ik heb ze aanbevolen aan al mijn vrienden en geliefden en feitelijk aan iedereen die ik ken. En dat doe ik om dat ik anderen dit gun en omdat ik er uit eigen ervaring voor 100% achter sta! Op deze pagina vind je van alles. Gratis cadeautjes die je net zo geweldig zult vinden als ik. En al die andere producten en hulpprogramma’s waar ik zo verzot op ben. Ze zullen je absoluut op de goede weg brengen: de weg naar overall wellness. Want als de geest gezond is, volgt het lichaam vanzelf.

Cadeautjes die je geweldig zult vinden

Het gratis E-boek voor een compleet nieuw inzicht!

In dit makkelijk te lezen e-boek legt de grondlegger van Progessive Mental Alignment,Joop Korthuis, kort en bondig de ware bron van gezondheid en succes uit.
Een eerst stap die een hele nieuwe wereld voor je opent!
Klik hieronder, vul jouw email adres in en ontvang het e-boek: “De ware bron van gezondheid en succes”

Klik hier

 

Cadeautje: Webinar dat je wereld verheldert

Ik ben gek op filmpjes kijken. In dit filmpje deelt Joop Korthuis, de grondlegger van Progressive Mental Alignment, zijn inzichten. Hij legt uit hoe wij zelf onze grootste vijand zijn doordat we onze gezondheid en ons geluk sabotteren. Dat doen we zonder het zelf te weten! En wat nog belangrijker is: hij legt ook uit hoe eenvoudig je dit sabotterende gedrag kunt overwinnen, voorgoed! Dit gaan de meest informatieve 90 minuten worden die je ooit hebt gehad. En ze zijn nog gratis ook.

Kijk hier
Progressive Mental Alignment Ervaringsvideos

Progressive Mental Alignment ervarings-video's

In deze filmpje laat Joop Korthuis, de grondlegger van Progressive Mental Alignment, je ervaren hoe Progressive Mental Alignment werkt! Hij legt uit hoe je Progressive Mental Alignment kunt toepassen bij diverse klachten, zoals Depressiviteit, Maag en Darm klachten en PTSS. Een hele mooie eerste stap om kennis te maken met de basis toepassing van Progressive Mental Alignment!

Kijk hier

Koopjes die je net zo fantastisch zult vinden

Innerlijke Macht

Het boek Innerlijke macht: dan begrijp je precies hoe het werkt

Een ongelooflijk goed boek, dat is ‘Innerlijke macht’ van Jacob Korthuis. Het gaat in op hoe ons onderbewuste brein geloofssystemen creëert die alles bepalend zijn voor ons gedrag en levensgeluk. En het duikt diep in de manier waarop je onderbewuste brein werkt. Dit boek past bij iedereen die graag meer uitleg krijgt van de Progressive Mental Alignment methode. Uiteraard vind je er ook de nodige oefeningen om zelf meteen de kracht van PMA te ervaren.

Klik hier voor meer informatie over het boek

Thuisstudiepakket: lekker in je eigen tempo

Het Thuisstudiepakket is een programma van zes weken dat je meeneemt door de Progressive Mental Alignment methode. Rechtstreeks naar de oplossingen in je onderbewustzijn. Het is niet nodig om er langer dan een uur per dag mee bezig te zijn (langer mag natuurlijk wel!). En het is een ideale oplossing voor je als je in je eigen tempo wil groeien en op je eigen manier.

Klik hier voor meer informatie.

8-daagse Progressive Mental Alignment Workshop: de diamant

Het zal voor elke deelnemer een openbaring zijn te ontdekken hoe Progressive Mental Alignment niet alleen anderen kan helpen, maar hoe ook zijzelf al tijdens de workshop direct de voordelen van deze verborgen krachtbronnen kunnen ervaren. Streef jij ook naar effectieve vooruitgang? Dan is Progressive Mental Alignment de weg om dit zeer snel te verwezenlijken. De resultaten van het Progressive Mental Alignment workshop worden al tijdens de workshop evident en je persoonlijke groei en bekwaamheden zullen zich in de maanden en jaren daarna voortzetten, zowel in je persoonlijke leven als in het uitoefenen van je praktijk.

Lees meer in mijn blogs

With tasty bits of wellness tossed with inspiration

Onward!

Lees meer in mijn blogs!

Voor informatie en inspiratie over Progressive Mental Alignment

Klik hier!