Progressive Mental Alignment Acht Daagse Seminar

Het eerstvolgende acht daagse seminar staat gepland op:

Deel 1: do. 18 oktober t/m zo. 21 oktober 2018

Deel 2: do. 25 oktober t/m zo. 28 oktober 2018

De prijs van het seminar is €880 gevolgd door 16 betalingen van €250

Alle informatie over locaties, tijden en prijzen is te vinden op de aanmeldingspagina

 

Aanmelden

 

Het acht daagse Progressive Mental Alignment seminar

Het acht daagse Progressive Mental Alignment seminar is erop gericht om zich de toepassing van de Progressive Mental Alignment Coachingstechniek eigen te maken. Naast de nodige heldere uitleg wordt er veel tijd besteed aan het oefenen van de Progressive Mental Alignment tools. Aan de hand van de meest recente kennis binnen de neurowetenschappen wordt het werkmodel van de Progressive Mental Alignment methode op gemakkelijk te begrijpen wijze uiteengezet.

Voor wie is het seminar bedoeld?

Het acht daagse Progressive Mental Alignment seminar wordt deelgenomen door mensen met zeer diverse achtergronden. Dit kan gaan om personen die Progressive Mental Alignment professioneel willen gaan toepassen binnen hun vakgebied tot mensen die verdieping zoeken van de Progressive Mental Alignment toepassing louter voor hun eigen groei en vooruitgang. Dit kan uiteenlopen van gezondheidsproblemen tot gedragsstoornissen, verslaving, relatieproblemen en tools voor meer zakelijk succes, om er maar enkele te noemen. De deelnemers aan het acht daagse Progressive Mental Alignment seminar bestaan in grote lijnen uit mensen die de kwaliteit van hun leven willen verhogen op een snelle en efficiënte wijze.

Geen vooropleiding vereist

5148872771_e9dae8cd2f_z-500x261Doordat de Progressive Mental Alignment techniek sneller resultaten geeft en onderbewuste oorzaken openbaart die met geen enkele andere techniek op deze gestructureerde wijze te bereiken zijn, zal elke serieuze hulpverlener in de gezondheidszorg zich deze techniek eigen willen maken. Omdat de opbouw en de benadering van Progressive Mental Alignment zo sterk verschilt van de reguliere bestaande technieken, is het Progressive Mental Alignment seminar niet gebaseerd op een specifieke vooropleiding. Het programma is daarom ook voor iedereen te begrijpen. Tijdens de gehele opleiding hebben zowel de theorie als de oefeningen als doel om je in een zo kort mogelijke tijd het meest optimale begrip te geven van je onderbewuste processen, hoe je de daarin ten onrechte verzeilde stoorzenders kunt opsporen, en hoe je hun negatieve kracht kunt ombouwen in positieve, gezondmakende energie.

Twee blokken van vier dagen

Het Progressive Mental Alignment seminar wordt in twee blokken van elk vier dagen gegeven door de grondlegger van de Progressive Mental Alignment methode, Joop Korthuis. Het seminar is in hoge mate praktijkgericht. Naast de nodige heldere uitleg zal er veel tijd worden besteed aan het oefenen van de Progressive Mental Alignment techniek. Het werkmodel van de Progressive Mental Alignment techniek wordt aan de hand van de meest recente kennis binnen de neurowetenschappen op gemakkelijk te begrijpen wijze uiteengezet.

Dagelijkse praktijkoefeningen

Er wordt uitgelegd en gedemonstreerd waarom en hoe diep verborgen bad clusters ongekende bronnen van positieve energie zijn. De techniek zal herhaaldelijk worden geoefend in kleine en grotere groepen, totdat elk van de deelnemers in staat is Progressive Mental Alignment op de juiste en meest effectieve wijze toe te passen. De verborgen staat waarin de ongecodeerde bad clusters zich bevinden, is de oorzaak van alle psychosomatische ziekten en de remmende factor voor saboterend gedrag van je cliënten. Zodra bad clusters eenmaal door toepassing van de Progressive Mental Alignment methode onder controle van het bewustzijn zijn gebracht, dan vormt hun, tot dusver onbekende, positieve energie een ongekende krachtbron tot genezing en verwezenlijking van hun doelen.

Een opleiding voor het leven

5726705302_7b6474d6a8_z-300x165Het zal voor elke deelnemer een openbaring zijn te ontdekken hoe Progressive Mental Alignment niet alleen anderen kan helpen, maar hoe ook zijzelf al tijdens de Training direct de voordelen van deze verborgen krachtbronnen kunnen ervaren. Streef jij ook naar effectieve vooruitgang, dan is Progressive Mental Alignment de weg om dit zeer snel te verwezenlijken. De resultaten van het Progressive Mental Alignment seminar worden al tijdens het seminar evident en je persoonlijke groei en bekwaamheden zullen zich in de maanden en jaren daarna voortzetten, zowel in je persoonlijke leven als in het uitoefenen van je praktijk.

Na het Progressive Mental Alignment seminar ben je volledig toegerust tot het effectief en resultaatgericht toepassen van de Progressive Mental Alignment methode op jezelf en anderen. Na de opleiding kun je onmiddellijk aan de slag met het toepassen van Progressive Mental Alignment.

Progressive Mental Alignment bevat zeer veel opwindende nieuwe aspecten en benadert het onderbewustzijn vanuit een geheel nieuwe invalshoek. Het vormt het fundament voor een geheel nieuwe manier van denken en praktiseren. Alhoewel er vele goede methoden bestaan, is de effectiviteit en de positieve kracht van Progressive Mental Alignment dermate overtuigend, dat velen na het seminar overschakelen en bijna uitsluitend Progressive Mental Alignment bij hun cliënten toepassen. Vraag jezelf met het oog op je gezondheid en je nog onaangeboorde energiebronnen eens af wat jouw mogelijkheden zijn om Progressive Mental Alignment tot een vast onderdeel van je leven te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Locatie, tijden en prijzen

De prijs van het seminar is €880 gevolgd door 16 betalingen van €250. Alle informatie over locaties, tijden en prijzen is te vinden op de aanmeldingspagina:

Aanmelden

Betalingsmogelijkheden

Wil je het deelnamebedrag liever in een keer betalen? Dat kan. Je hebt de beschikking over meerdere betalingsmogelijkheden. Je kunt deze betalingsopties selecteren wanneer je inschrijft. Het opleidingsbedrag is inclusief het lesmateriaal, lunch, snacks, koffie, thee.

Neem vrijblijvend contact met het ons op als jij dit seminar graag wilt doen, we zijn graag bereid je met raad en daad terzijde te staan in het oplossen van eventuele barrières.