Wil je ontdekken hoe jij persoonlijk kunt groeien?

 

Joop Korthuis, de grondlegger van Progressive Mental Alignment, heeft een test ontwikkeld om je te helpen jouw mogelijkheden voor persoonlijke groei te ontdekken. Het invullen ervan kost maar drie minuten. Laat je verrassen en ontdek welke mogelijkheden jij hebt om te groeien op de belangrijkste levensgebieden.

Beantwoord alle vragen door een cijfer tussen 1 en 10 in te vullen.
Geef jezelf voor elk van de beweringen of eigenschappen een cijfer van 1 tot 10, waarbij 1 aangeeft dat je hierin zeer zwak bent en 10 dat dit juist een bijzonder sterke eigenschap van je is. Het zal ook gelijk laten zien hoe eerlijk je naar jezelf toe bent en hoe goed jij jezelf kent en waardeert!

​Denk er niet over na, maar vul het getal in dat als eerste bij je opkomt. Dit zorgt voor een betrouwbaarder uitkomst en laat zien hoe het onderbewustzijn werkt.

 

Na het invullen van de test ontvang je een e-mail met de resultaten én een uitgebreide bespreking van waar jij staat in jouw persoonlijke groei.

Ook krijg je een inspirerende quote toegestuurd. Deze quote is gebaseerd op jouw testscore en kun je gebruiken als richtlijn voor jouw verdere ontwikkeling.

Daarnaast ontvang je wekelijks een blog dat aansluit bij jou en de gebieden waarin jij wilt groeien.

De berekening van je groeipotentieel
Indien jouw gemiddelde cijfer b.v. een 7 is (dus 70%) op de schaal van 1-10 is dan zou je verwachten dat je groeipotentieel maximaal 3, oftewel 30% is. Je ware groeipotentieel is echter berekend op basis van een jarenlang onderzoek door het PMA Instituut. Daaruit is gebleken dat mensen zichzelf niet voldoende kennen en hun eigen groeimogelijkheden vrijwel zonder uitzondering te laag inschatten. Dit wordt hen onmiddellijk duidelijk nadat ze inzicht krijgen via het Progressive Mental Alignment programma. Pas dan openbaren zich je ware groeimogelijkheden.

Op basis van het onderzoek van het PMA Instituut is een algoritme ontwikkeld die je ware groeipotentieel weergeeft.

Veel plezier tijdens deze ontdekkingsreis!