Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

“Neem de leiding over je leven, gezondheid, relaties en werk.”

Maak kennis met de PMA-vraagtechniek. Hoe de toepassing van PMA jou kan helpen bij je klachten en ontwikkeling.

Joop Korthuis PMA coach

Joop Korthuis
Grondlegger PMA-methode

Psychosomatiek

De dokter zegt dat het tussen je oren zit. Er is geen medische oorzaak voor je klachten te vinden, en dus moet het wel in je hoofd zitten. Inmiddels heb je alles geprobeerd. Van yoga tot meditatie, van zelfhulpboeken tot groepstherapie, maar niets heeft geholpen. Je klachten gaan maar niet weg. Wat als de dokter gelijkt heeft? Als het probleem tussen je oren zit, dan moet de oplossing daar ook te vinden zijn. En dat is ook zo. Als je weet hoe je brein werkt, kun je oorzaak van psychosomatische klachten voorgoed wegnemen.

Psychosomatische klachten

lichamelijke klachten ontdekken

Psychosomatisch verwijst naar de relatie tussen geest (psyche) en lichaam (soma). En maar al te vaak is die relatie volstrekt onduidelijk. Als je van een ladder valt en je been breekt, dan kun je de oorzaak van de breuk wel raden. Bij psychosomatische aandoeningen, zoals regelmatig terugkerende hoofdpijn, buikpijn of ernstige vermoeidheid, blijft de oorzaak vaak verborgen. De klachten die je ervaart zijn het gevolg van stress, van gevoelens en gedachtes die zich via je lichaam uiten.

Veelvoorkomende psychosomatische klachten:

  • Spierpijn
  • Rugklachten
  • Buikpijn
  • Oververmoeidheid
  • Chronischevermoeidheidssyndroom (CVS)
  • Migraine
  • Prikkelbare Darm Syndroom(PDS)

De oplosssing

Psychosomatische klachten ontstaan in onze hersenen, als die informatie op een verkeerde manier verwerken. Progressive Mental Alignment (PMA) geeft je inzage in de precieze werking van dit mechanisme. Deze nieuwe wetenschappelijke techniek leert je hoe je

hersenen informatie verwerken en hoe je zelf controle kunt uitoefenen op je onderbewuste brein. Welke psychosomatische klachten je ook hebt, met PMA verdwijnen ze voorgoed. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden.

PMA maakt je beter

Progressive Mental Alignment Alignment maakt je beter, dat beloven we je. PMA helpt je om de oorzaak van je lichamelijke stressklachten op te sporen en voor altijd weg te nemen. Wij laten je graag zien hoe je op een laagdrempelige manier met PMA aan de slag kunt. Veel oorzaken zijn terug te vinden in je brein, je onderbewuste brein.

Bekijk de onderstaande video van Joop Korthuis die je direct uitleg geeft over de mogelijkheden en je laat ervaren hoe het werkt.

‘Dit is de enige methode die mij blijvend van mijn pijn heeft afgeholpen. Het boek kan ik iedereen aanraden.’

Ervaringen

In deze ervaringsvideo neemt Joop Korthuis je mee en laat je direct ervaren wat de PMA-methode precies is.
Vaak is dat de enige echte manier om te bepalen of dit je verder kan helpen.

 

Innerlijke macht is voor mij een life saver

“PMA is voor iedereen te begrijpen en het geeft vooral hoop. Bv. aan mensen met psychosomatische klachten. Na het lezen van het boek ben ik PMA-sessies gaan doen. Ik heb zelf jaren last gehad van stroomstoten door mijn lichaam, na 1 sessie waren ze verdwenen (in Februari 2015) en tot op heden nooit meer een stroomstoot gehad. Door het gebruik van PMA leer je dat er een simpele manier is om erachter te komen waar je klachten vandaan komen. Ik heb allerlei therapieën gevolgd, dit is de enige geweest die mij blijvend van mijn pijn af heeft geholpen. De PMA-methode en ervaringsvideo’s kan ik iedereen aanraden.”

– Joyce Pachovsky

client 2 PMA

Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden.

“Ik heb Innerlijke Macht bijna in een keer helemaal uit gelezen. Ontzettend boeiend, verhelderend met duidelijke voorbeelden. Ik heb al jaren last van angststoornissen, onzekerheden en vermoeidheid. Door het lezen van Innerlijke macht werd me duidelijk wat er te grondslag ligt aan deze problemen. Het heeft me hoop gegeven dat er wel oplossingen zijn. Na het lezen van het boek ben ik sessies gaan volgen bij een coach die de Progressive Mental Alignment methode gebruikt. Ik voel me duidelijk beter, mijn hoop bleek niet ongegrond.”

– Christa Bezemer

0

Je winkelwagen