4-daagse verdiepingscursus Progressive Mental Alignment voor gevorderden

De eerstvolgende 4-daagse Progressive Mental Alignment verdiepingscursus voor gevorderden staat gepland op:

Do. 1 – Zo. 4 november 2018

Alle informatie over locaties, tijden en prijzen is te vinden op de aanmeldingspagina

Aanmelden

De ontwikkeling van Progressive Mental Alignment® (PMA) is een doorlopend proces. Het is tot stand gekomen door tientallen jaren van research en het uittesten in de praktijk.

Het leggen van een fundament.

dreamstime_s_14298018-199x300

Door de Progressive Mental Alignment Homestudy Kit, het basisleerboek Innerlijke Macht, de andere Progressive Mental Alignment boeken en de 8-daagse Progressive Mental Alignment opleiding wordt het fundament gelegd voor het begrijpen en effectief toepassen van de Progressive Mental Alignment methode. “Als de ontwikkelaar van Progressive Mental Alignment ontdek ik na al die jaren nog steeds bijna wekelijks nieuwe aspecten en nuances over de werking van het onderbewuste brein. Deze inzichten openbaren steeds weer nieuwe toepassingen die nog effectiever en sneller zijn”, aldus Joop Korthuis, grondlegger van Progressive Mental Alignment.

Juist door alle doorontwikkeling van Progressive Mental Alignment en de diepgang die het voor een ieder van ons heeft gebracht, is het logisch te verwachten dat je in een 8-daagse cursus niet alle ins en outs van het onderbewuste kunt leren. Dit heeft echter niets te maken met je leervermogen, maar alles met je eigen proces emoties die je tijdens de opleiding in de weg staan.

De noodzakelijke herhaling van de Progressive Mental Alignment Coach opleiding

Een behoorlijk aantal Progressive Mental Alignment Coaches hebben door ondervinding al ervaren hoe belangrijk het is om minstens twee maal aan de 8-daagse Progressive Mental Alignment opleiding deel te nemen. Veel van hen beweerden voordien: “Ik weet het toch allemaal al, want ik heb het toch allemaal al een keer gehoord!” Dit veranderde radicaal toen ze beseften dat hun vriendmechanisme hen deze overtuiging had ingefluisterd.

Nadat je de eerste keer hebt deelgenomen aan de Progressive Mental Alignment Coach opleiding en met de opgedane kennis aan de slag bent gegaan voor jezelf en anderen, heb je als Progressive Mental Alignment Coach veel van je barrières en remmende overtuigingen overwonnen. Hierdoor neem je de tweede keer dat je deelneemt aan de Progressive Mental Alignment opleiding veel meer stof op. Dit zal jezelf en je cliënten veel extra voordelen opleveren.

De misleidende kracht van het vriendmechanisme

Dat het vriendmechanisme een flinke rol in speelt in misleidende overtuigingen wordt extra duidelijk als je terugdenkt aan hoe we allemaal ooit taal hebben geleerd. Was het voldoende om de taalregels slechts eenmaal te horen? Je zult het met mij eens zijn dat vele herhalingen hierin nodig zijn geweest om je de taal eigen te maken. Daarom is het ook zo misleidend om ons vriendmechanisme te geloven dat dit wel mogelijk zou zijn als het gaat om het je eigen maken van de taalregels van het onderbewuste. Dit temeer omdat daar de krachtige negatieve bad cluster emoties ook nog een krachtige rol spelen en dat hun remmende fysiologie door je vriendmechanisme wordt ingezet om je van een verdieping van je inzichten weg te houden.

Verdieping van de Progressive Mental Alignment techniek

Naast het verstevigen van de fundamentele aanpak brengt de verdiepingscursus 2015 je de nieuwste aanpak en nuances bij van de Progressive Mental Alignment techniek. Je zult hiervan zowel persoonlijk als in je praktijk veel voordelen van ondervinden. Hier volgen de specifieke gegevens over deze cursus.

Deelname

De vierdaagse Progressive Mental Alignment Verdiepingscursus wordt gegeven door de ontwikkelaar van Progressive Mental Alignment, Joop Korthuis. Aan de Progressive Mental Alignment Verdiepingscursus kan uitsluitend worden deelgenomen als je de PMA opleidingen (PMA-C en/of 8-daagse) al minstens 1 x hebt gevolgd.

Programma:

De thema’s die o.a. worden uitgediept zijn:

  • Hoe je Progressive Mental Alignment sessies effectiever maken
  • Nuance verschillen met grote gevolgen
  • Kind-delen (beschermers, gevoelsdelen)
  • Hoe vriendrituelen jouw als coach misleidt
  • Het “centrale” vriendmechanisme
  • Praktijkdemonstraties en sessies met onderbrekingen voor commentaar
  • Diverse extra’s die de laatste jaren zijn ontdekt

Algemene informatie:

De deelnamekosten van de 4-daage Progressive Mental Alignment Verdiepingscursus zijn €2.395,- BTW-vrij per persoon. Daarnaast hebben we meerdere betalingsmogelijkheden die we je kunnen aanbieden. Je kunt deze betalingsmogelijkheden selecteren wanneer je inschrijft.

De data en lestijden van de cursus zijn:

Do. 1 – Zo. 4 november 2018

Alle informatie over locaties, tijden en prijzen is te vinden op de aanmeldingspagina

Aanmelden

Er wordt gezorgd voor lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen en ‘s middags wordt er een lunch geserveerd. Overnachting is niet inbegrepen, maar wel beschikbaar op de locatie. De locatie is:

Postillion Hotel Arnhem

Europaweg 25, 6816 SL Arnhem

T. +31 26-3573333

E: hotel.arnhem@postillionhotels.com

De Progressive Mental Alignment opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Opleidingskosten en eventuele reis- en verblijfskosten zijn volledig aftrekbaar voor de belasting.

Klik hier om je in te schrijven voor de Progressive Mental Alignment Verdiepingscursus

Mijn team en ik zien er naar uit je weer te ontmoeten en onze samenwerking te hernieuwen en te versterken.

Tot ziens op deze speciale vierdaagse Progressive Mental Alignment Verdiepingscursus in Arnhem.