Solutions & Tools

 

Progressive Mental Alignment is de enige methode die in staat is om de processen in ons brein, die ons belemmeren in onze persoonlijke groei, gezondheid en succes, permanent te veranderen.

Wil je weten hoe?

Joop Korthuis

Nederlands onderzoeker, wetenschapper en holistisch geneeskundige. Joop is de ontwikkelaar en grondlegger van Progressive Mental Alignment®, The Unified Brain Model.

Progressive Mental Alignment Instituut

voor onderzoek en ontwikkeling van The Unified Brain Model.

 

Progressive Mental Alignment World Wide

Onze wereldwijd opererende organisatie voor training en educatie biedt tools en oplossingen voor mensen en organisaties die willen groeien.              .

Wil je meer Weten?

De resultaten van Progressive Mental Alignment zijn indrukwekkend. Het ervaren van een sessie zal je helpen om de kracht en reikwijdte ervan werkelijk te doorgronden. Vanaf het allereerste moment merk je positieve veranderingen op alle gebieden waarin je de grootste verbetering wenst. Steeds meer ga je jouw ware potentieel zien en ervaren.

Ervaar de kracht van Progressive Mental Alignment met behulp van deze video, waarin de grondlegger van Progressive Mental Alignment, Joop Korthuis, je laat ervaren hoe Progressive Mental Alignment werkt.

Meer oplossingen?

Wil je meer weten over hoe Progressive Mental Alignment? Klik dan op de button hiernaast voor boeken, een thuisstudiepakket en informatie over seminars: