Innerlijke Macht

Innerlijke Macht

Voor goede gezondheid en blijvende resultaten!

“Innerlijke Macht legt de sleutel die leidt naar goede gezondheid en blijvende resultaten in je eigen handen door het zelf genezende vermogen van je brein aan te spreken.”

Het zijn de middels Progressive Mental Alignment aantoonbare en verklaarbare processen in het brein die zorgen voor onnodig belemmering in persoonlijke groei, succes en gezondheid. Innerlijke macht laat je zien hoe je voorgoed de oorzaak op kunt lossen. Met Innerlijke Macht leg je een basis voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid met blijvende resultaten!

Joop Korthuis

Joop Korthuis

Grondlegger van "The Unified Brain Model"

Joop wordt gedreven door een niet te stoppen vastberadenheid om voor ieder mens de kwaliteit van leven te verbeteren. Hij is gecommitteerd om de verbazingwekkende kracht van ons onderbewustzijn te onthullen en mensen te helpen meer gezondheid, geluk, succes en vrijheid te laten ervaren.

http://www.jacobkorthuis.com/nl/ 

Hoe serieus ik ook zelfhulptechnieken probeerde toe te passen zoals NLP, Byron Katie, Tony Robbins, EMDR, EFT en vele andere, ze hielpen me allemaal maar tot een bepaald niveau en ik had altijd een gevoel dat er meer moest zijn dan dat.

John H.

Met de PMA zelfhulptechniek krijg je geen moeilijk advies, hoef je niet voortduren hard te werken om je gedrag te veranderen, zijn er geen eindeloze herhalingen en geen affirmaties! Je ruimt simpelweg permanent de grondoorzaak van je problemen op

Louis S.

Ik bemerkte vrijwel onmiddellijk de positieve effecten in zowel mijn privé- als werksfeer. Gelijk nadat ik de PMA methodiek begon uit te oefenen heb ik beduidend meer zelfvertrouwen gekregen, ongelooflijk meer energie en levensvreugde. PMA kwam op een moment dat ik een beetje uitgeblust was en doelloos manoeuvreerde. Nu zijn er weer duidelijke doelen waar ik al mijn nieuwe energie in wil en kan steken. Ik ben van mening dat PMA een must is voor iedereen die zijn of haar levensruimte wil versterken en vergroten! Als Joop Korthuis ooit de Nobelprijs zou krijgen, verwondert me dit beslist niet!!

Drs. Jaap Tybout, psycholoog

Bekijk hieronder de video

 

Progressive Mental Alignment legt de sleutel die leidt naar goede gezondheid en succes in jouw handen. In zijn boek “Innerlijke Macht” neemt de grondlegger van Progressive Mental Alignment, Joop Korthuis, je mee in dit mooie proces.