Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

Vandaag gaan we nog even verder met het thema energie. Een van de belangrijkste thema’s in ons leven. Want zeg nou zelf, wanneer je voldoende energie hebt, is het leven een stuk fijner en aangenamer!

Je zit in een flow, alles gaat je makkelijk af, je komt makkelijk in contact met andere mensen en je ziet overal nieuwe mogelijkheden en oplossingen in.

Maar wat als je een gebrek hebt aan energie?

De dagen gaan voorbij, alles loopt stroef, dat wat je graag wilt doen lukt je niet, het contact met anderen loopt stroef en je hebt geen energie om dat te doen wat je echt graag wilt. Je voelt je geremd door het gebrek aan energie.

In de vorige e-mail zijn we begonnen met bewustwording. Bewustwording van dat wat jou energie geeft en dat wat jou energie kost. Dit is de eerste stap naar verandering omdat je helder kunt zien of de balans voor jou klopt.

Maar wat als de balans voor jou klopt en je alsnog een gebrek merkt aan energie? Dan is er wat anders aan de hand!

Een van de grootse energierovers zijn onjuist gecodeerde zintuiglijke gegevens die opgeslagen liggen in ons onderbewuste brein. Deze onjuist gecodeerde zintuiglijke gegevens zijn vroeger verkeerd gecodeerd en samen opgeslagen met een vervelend gevoel en bepalen jouw remmende overtuigingen.

Door het waarnemen van deze overeenkomstige zintuiglijke gegevens in het heden, worden deze actief in je onderbewuste brein samen met het vervelende gevoel.

Dit kan je mega veel energiekosten wanneer je niet begrijpt hoe het onderbewuste brein werkt.

Het goede nieuws is dat wanneer je dit wel weet, je deze energierovers bij de bron kunt opruimen zodat ze jou nooit meer storen en er een energiebron vrij komt!

Een prettige dag en we hopen van je te horen!

Met vriendelijke groet,
Namens team PMA
Ingrid Schabbing
PMA Master coach & Director of coaching PMA institute USA

0

Je winkelwagen