Wil je direct contact? Bel 085 - 246 02 22 of stuur een e-mail |

In ons vorige bericht hebben we een herkenbaar voorbeeld beschreven en hebben we je wat tips gegeven om zelf op zoek te gaan naar de trigger. De trigger die ervoor zorgt dat jij in dit geblokkeerde gevoel schiet.

En dit is niets geks. Het overkomt ons allemaal.

Hoe werkt dat nou in het brein, zul je misschien denken?

In je onderbewuste brein liggen alle gebeurtenissen uit je verleden opgeslagen welke een hele grote invloed hebben op jouw gevoelens, gedachten en gedragspatronen in het heden. Als je in het verleden een bepaalde blik in de ogen of stemgeluid hebt opgeslagen met een vervelend gevoel en jouw collega vertoont soortgelijke gegevens dan zal het vervelende gevoel uit het verleden ook op jouw werk automatisch geactiveerd worden.

Door met PMA aan de slag te gaan kom je erachter welke triggers op jouw werk het vervelende gevoel activeren en waar de oorsprong ligt. Op die manier kun je deze voorgoed opruimen en zal je weer meer plezier binnen je werk ervaren.

Hoe mooi is dat?

Wil jij meteen aan de slag? Bezoek dan onze pagina om aan de slag te gaan met één van onze trainingen: https://pmaminded.nl/winkel/
Liever samen sparren over jouw keuze? Boek dan een adviesgesprek en we denken graag met je mee: https://calendly.com/pma-institute/pmaminded-adviesgesprek

Een fijne middag!

Met vriendelijke groet,
Namens team PMA
Ingrid Schabbing
PMA Master coach & Director of coaching PMA institute USA

0

Je winkelwagen